Un minut de silenci pels acomiadats de Movistar

La empresa Movistar ha patrocinat aquesta vesprada a la Estació del Nord el concert de Shakira. Davant l’acomiadament de 8.500 treballadors que Movistar durà a terme, el moviment 15M ha decidit manifestar-se en contra de tal promoció per tal que els ciutadans sàpiguen la veritat sobre l’empresa. L’acció ha consistit en la llegida del manifest al costat de l’escenari de l’acte i la crida de diferents consignes: “Uneix-te, no ens mires, a tú tambe et furten” i “Li diuen democràcia i no ho és”.

L’acte a finalitzat amb un minut de silenci per els 8500 treballadors acomiadats i un altre d’escridassades cap a l’empresa.

———————- Castellano

La empresa Movistar ha patrocinado esta tarde en la Estación del Norte el concierto de Shakira. Ante el despido de 8500 trabajadores que Movistar llevará a cabo, el movimiento 15M ha decidido manifestarse em contra de tal promocoón para que los ciudadanos sepan la verdad sobre la empresa. La acción ha consistido en la lectura del manifiesto al lado del escenario del acto y el grito de diferentes consignas: “Únete, no nos mires, a ti también te roban” y “Lo llaman democriacia y no lo es”.

El acto ha finalizado con un minuto de silencio por los 8500 trabajadores despedidos y otro de abucheos hacia la empresa.

Los comentarios están cerrados.